Butikker-til-leje.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Vejle Centrum

95 m2 butik, klinik i Vejle Centrum til leje

Attraktiv beliggenhed i Rådhuspassagen

Regulært og veldisponeret lejemål på 95 m² beliggende i Rådhuspassagen på Vejle gågade. Lejemålet har en synlig facade med masser af vindueseksponering som henvender sig direkte mod den forbipasserende trafik.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder såsom butik, klinik eller lignende.

Indretningen er fleksibel, da de fleste vægge er let kontruktion, og kan dermed forholdsvis let ændres. Det giver mulighed for at åbne butiksarealet yderligere op, så man får ét regulært åbent rum. Nuværende indretning indeholder butiksareal, kontor/mødelokale, køkken, toilet samt disponibelt depotrum.

Rådhuspassagen har gennem generationer været en kendt del af forretningslivet i Vejle. Med den meget centrale beliggenhed med indgang fra henholdsvis Torvegade og Kirkegade fungerer Rådhuspassagen som en hyggelig lille oase af butikker samt servering af mad og drikke. Der er et fantastisk udemiljø, hvor der især om sommeren oser af liv med udeservering og masser af forbipasserende. Som lejer er det muligt at benytte gårdarealet til f.eks. kundearrangementer.

Af nabolejere i Rådhuspassagen er der et godt miks af forskellige typer af virksomheder, herunder den populære Kaffebaren, Folmers Mikrobageri, Sct. Nicolai Ure, Guldsmedegården, No’rønt, Creative Space, Rådhusfrisøren samt Byens Bogcafé.